‘BOUWENis de nieuwe bouwbusiness-glossy voor zuid Nederland. Het magazine wordt uitgegeven door ‘De Oplossers’ en heeft ten doel ondernemers en ondernemende mensen in en rond de bouwwereld te informeren over en enthousiasmeren voor ontwikkelingen in de bouw en vastgoed.

In en rond onze regio barst het immers van de activiteit en inventiviteit op het terrein van bouw- en vastgoed. Interessante innovaties en nieuwtjes daarover vinden hun plaats in ‘BOUWEN.

Naast vakgenoten en lezers uit de (in)direct bij de bouw betrokken ‘wereld’ zal het magazine ook in de smaak vallen bij particulieren met (ver-) bouwplannen. Ook voor die doelgroep zijn in ‘BOUWENnamelijk genoeg interessante, advertorials, advertenties en verhalen te vinden.

Speciaal aan de opzet van ‘BOUWEN is dat de ‘mensen achter de stenen’ centraal staan. Onze artikelen gaan dus dieper dan alleen het product of bedrijf: De mensen maken het verschil! Daarvoor geven we alle ruimte in onze advertorials en redactionele stukken. Door uw informatie ‘menselijk’ te maken bereikt u meer!

‘BOUWENis dus het ideale medium om uw nieuws, bedrijf, diensten en/of producten onder de aandacht te brengen van een interessante, bouw gerelateerde doelgroep!


Neem even contact met ons op om uw mogelijkheden in het magazine BOUWEN te bespreken?

Benieuwd naar onze eerdere uitgaven? Lees ze hieronder:

Tweede editie

Klik op de cover om het magazine digitaal (als pdf) te lezen

Eerste editie

Klik op de cover om het magazine digitaal (als pdf) te lezen