Wiljan Jansen

Perfect Bouwexperts
Grondlegger Bouw Advies Instituut

Vanaf de lagere school ben ik in de wereld die ‘bouw’ heet beland. Vanuit mijn opleidingen en het daarop volgende werk als tekenaar, accountmanager en bedrijfsleider ben ik sinds 2008:
Ondernemer!

“De crisis begon en Wiljan begon ook”…

Veel mensen verklaarden mij voor gek maar ik heb helemaal geen ‘crisis’ gehad! In die periode groeide mijn bedrijf juist en heb ik er nog een andere organisatie bij opgestart!

Ik geloof in samenwerkingen. Daarvoor heb je wel wat nodig van elkaar. Voor mij zijn de belangrijkste uitgangspunten voor succesvol samenwerken:

  • Vertrouwen
  • Openheid
  • Eerlijkheid
  • Durven te delen.

We hebben elkaar nodig om samen een goed product te leveren en we hebben maar één belang en dat is het belang van onze opdrachtgever.

Oplossen is samen iets moois neerzetten!

Toen ik als ondernemer begon zat de markt dus zwaar in een ‘dip’. Ik geloofde ik in mezelf (en dat doe ik nog steeds) en ben desondanks gaan ondernemen. Daarvan heb ik geen minuut spijt gehad:

Het is heerlijk om te ondernemen, kansen te zien en op te pakken, verbindingen te leggen en kennis te delen. Als je dat (goed) doet is elke dag een feest en werk je met plezier.

Waarom De Oplossers?
Ik wil graag mijn kennis, ervaring en netwerk in zetten om andere ondernemers te helpen om ze te verbinden met anderen, processen te verbeteren, kansen te onderzoeken om daarin samen succesvol te zijn. Daarbij let ik vooral op de manier waarop in organisaties en situaties wordt samengewerkt, hoe processen verlopen en op welke wijze werk wordt georganiseerd / gestructureerd. Daarbij zie ik oplossingen die jij misschien (nog) niet ziet…Ons netwerk is zo groot dat wij jou altijd verder kunnen helpen om de volgende positieve stappen te zetten in jouw ondernemerschap!


Contact opnemen met Wiljan kan via:
Telefoon: 0492 820 111 
Mobiel: 06 57 314 949 
Website: www.perfectbouwexperts.nl
Mail: wiljan@de-oplossers.nl